Armani – Acqua Di Gio

(4 customer reviews)

RM39.90

or 3 payments of RM13.30 with

Brand : Giorgio Armani
Series : Acqua Di Gio
Category : For Him
Concentration : Eau De Parfum
Performance : 12 – 24 jam

“Perfume follows you; it chases you and lingers behind you. It’s a reference mark. Perfume makes silence talk.” – Sonia Rykiel

Availability: 182 in stock

Purchase this product now and earn 40 Points!
SKU: ARMANI-ADGIO Category:

4 reviews for Armani – Acqua Di Gio

  1. Aiman Shah

    Dah compare ADG ori dengan versi Spritz. Bau mmg hampir sama & spritz punya tahan lagi lama. Sbb ADG yang ori memang tak tahan lama. Terbaik lah.,..!

  2. Raheem

    First curi2 pakai bapak punya zaman sekolah dulu.. mmg wajib ada utk smua lelaki. Yang ni dengan Aventus. Wajib ada!

  3. xpert2020

    Mmg terbaik spritz parfum ni x rugi beli.. bau yg ni mmg dari mude dah suke.. smpai tua pun masih suke lagi hahaha… Lepas ni beli perfume kat sini je… Botol senang bawa travel

  4. farina

    i repeat order berapa bottle dah sebab bau wangi sangatt!! i and husband sangat suka sebab perfume sangat tahan lama and ramai puji sebab wangi sangat!!!

    Uploaded image(s):

    Image #1 from farina
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart