Chanel – Coco Mademoiselle

RM39.90

Brand : Chanel
Series : Coco Mademoiselle
Category : For Her
Concentration : Eau De Parfum
Performance : 12 – 24 jam

Wear perfume wherever you want to be kissed!” – Coco Chanel

Availability: 130 in stock

Purchase this product now and earn 40 Points!
SKU: CHANEL-COCOM Category:

Reviews

  1. Aishah

    Sweet sgt bau dia. I prefer yg ni dari no5. Dua2 best tapi this is my fav!

  2. Alicia W

    To me, its a very delicious perfume and perfect to those who hates floral perfume. Its sweet, with hint of roses and a bit woody in the end. Love it! Thanks Spritz for the extra samples <3

  3. Anne

    Ok

  4. May

    Coco Mademoiselle is timeless a true classic and it’s one of my signatures scent. Effortlessly chic, feminine and elegant.. Spritz will always be my all time favourite perfume !!

    Image #1 from May
  5. Amelyw

    Exactly same like the one I purchase at store and long lasting! I cant stop myself from buying here! I mean NON can make feel like Coco Maidemoiselle. I literally feel like a million bucks when I wear it. The moment I put it on I am HER! The woman I always wanted to be, it makes me feel how I always want to feel flirty, beautiful, playful, classy, warm and fun. Coco Mademoiselle is the ONE. Spritz my FAVOURITE!!

    Image #1 from Amelyw
  6. karina khan

    i mmg suka beli perfume kat sini sebab bau dia memang tahan lama dan sangat memudahkan i untuk letak dalam handbag je perfume ni.. Mostly i beli Coco maidemoiselle, dkny, flowerbomb, black opium and chanel sebab i suka sangat woody smell bila my boyf pakai!! And semua yang i beli sama macam original punya!

    Image #1 from karina khan
  7. Emily Unyang

    Bau dia memang long lasting terbaik sesuai. Thanks Spritz ❤️

  8. Izzati

    Masa mula2 spray tk suka baunya. Dah terlintas menyesal ambik bau ni sebab kuat sangat bau floral. Tapi selepas beberapa jam bau makin soft dan betul spritz ni kuat bau dan tahan berjam2 di badan dengan dua semburan sahaja.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart