DKNY – Be Delicious

(4 customer reviews)

RM39.90

or 3 payments of RM13.30 with

Brand : DKNY
Series : Be Delicious
Category : For Her
Concentration : Eau De Parfum
Performance : 12 – 24 jam

A perfume is more than an extract, it is a presence.” – Giorgio Armani

Availability: 180 in stock

Purchase this product now and earn 40 Points!
SKU: DKNY-BDLCS Category:

4 reviews for DKNY – Be Delicious

  1. Elly Yasin

    I dah pakai perfume ni sejak zaman college lagi. Nak beli full bottle tak dapat lah komitmen dah tggi sgt. Versi spritz ni bau mmg sama mcm original bottle & mmg tahan lama. Lepas ni nak try Flowerbomb pulak!

  2. Arisha

    Yesss I used to have the original be delicious. Both have the same smell. Omg I just love it. Thank God I met spritz!!

  3. Waney

    Memang wangi giler. Pernah guna masa zaman bujang dulu. Thanks Spritz. Senang bawa. Memang tahan lama. Sembur 3-4 kali, tahan sampai petang. Intipati dia sekali sembur memang rasa pekat giler.

  4. hasnurhuda615

    Bau memang best gilaaaa… Sama macam original sangat… Tahan lama, balik opis kul 5 still bau lagi… dah 2x repeat beli…

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart