Chanel – Chance

(5 customer reviews)

RM39.90

or 3 payments of RM13.30 with

Brand : Chanel
Series : Chance
Category : For Her
Concentration : Eau De Parfum
Performance : 12 – 24 jam

A woman should wear perfume wherever she wants to be kissed.” – Coco Chanel

Availability: 227 in stock

Purchase this product now and earn 40 Points!
SKU: CHANEL -CHANCE Category:

5 reviews for Chanel – Chance

  1. jeanian1228

    wangi sm macam original botol saya!

  2. Fatimah Jalil

    suka sangat. bau dia tak berapa manis, tapi still feminine. I beli ni dengan Coco Mademoiselle. 2-2 pun best! Tak sabar nak repeat!

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Fatimah Jalil
  3. Fakhiera

    Perfume dah sampai and surprisingly bau dia wangi sangat.. I try chanel dengan be delicious and bau dia memang delicious ya!

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Fakhiera
  4. farhana razak

    I went for a job interview today wearing this and I felt so confident and elegant. It’s difficult to describe how expensive this smells! The soft iris and indolic jasmine play together to create this undeniably feminine aura.. I will repeat!

    Uploaded image(s):

    Image #1 from farhana razak
  5. Anisa ahmad

    wangi sangat sangat dan tahan lama. price sangat affordable dan apa yang i suka sebab dia punya nozzle bila i spray smooth sangat.. I spray sikit je tapi bau dia memang tahan lama! officemate i pun terjebak beli sekali sebab bau i yang sangat wangi ni!! i sangat sangat recommend Spritz perfume ni sebab bau sama macam original dan bau lebih lasting compared yang i beli original punya.

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Anisa ahmad
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart