Victoria Secret – Bombshell

(4 customer reviews)

RM39.90

Brand : Victoria Secret
Series : Bombshell
Category : For Her
Alkohol : 0%
Performance : 12 – 24 jam

I like perfume and flowers.” – Versace

Availability: 107 in stock

Purchase this product now and earn 40 Points!
SKU: VS-BOMBSHL Category:

4 reviews for Victoria Secret – Bombshell

  1. Samitha

    Sexyyyyyyy 🤩🤩🤩🤩

  2. Isha

    It’s an okay perfume to me. Maybe will suit the younger woman.

  3. nurinsanimdradzi92

    Perfume wangi sangattt….makin kita buat kerja makin wangi♥️♥️…but I more prefer bau citrus and fresh berbanding floral and sweet…but bau dia bestt long lasting.

  4. Mastura

    Wangian dari jenama ni mmg slh 1 wangian favorite saya..bau dia sebijik bau yg ori & kekal tahan lama pulak tu bila pakai ….pakai smpi ke malam pun still melekat lagi ..saya beli dgn spritz ni 2 perfume …MMG kedua² nya bau sama dgn original …Lpas ni x cari lain ..beli kat sini je murah berbaloi, senang nak bawak bcoz size yg cute

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Mastura
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping Cart